cugetarea zilei politichie

Propunere

20 Iunie 2008

Propun o extrapolare a ideii enunțate de Nenea Lars și propun ca în funcțiile unde se presupune că ar trebui să avem niște indivizi responsabili aceștia să fie angajați cu contract – și nu aleși de prostime – direct (primari) sau prin reprezentanți (miniștri și alte creaturi validate de Parlament pe diverse posturi). Cred că s-ar găsi prin toată Europa asta niște oameni serioși și cu experiență în administrație care – contra unor salarii atractive (similare cu ale unui manager general dintr-o multinațională) ar putea face și ceva treabă.

Poate așa am ajunge și noi să mai construim vreo autostradă, să mai terminăm cu toate micimăniile caracteristice neamului nostru 😉

Articole similare

2 Comments

  • Reply Lars 20 Iunie 2008 at 4:52 pm

    Ma, nu mai stiu pe unde citeam zilele astea ca un primar de nu stiu unde si-a angajat City Manager. Se pare ca exista si legislatie pentru asa ceva dar nu e folosita. In Romania, sa fie clar.

  • Reply hash 20 Iunie 2008 at 4:58 pm

    Mă tu nu înțelegi 🙂 cum puii mei să te folosești de asemenea prevederi legale – cum mai vrei să ”lucreze” toți ”băieții deștepți” în asemenea condiții?

  • Părerea ta