politichie

Uite-așa s-a mai dus o lună din guvernarea BăseBoc

27 Februarie 2009

S-a dus și luna februarie 2009 sub blânda și mult preocupata guvernare roșu-portocalie. Ar fi vremea să vedem cu ce succesuri ne lăudăm:

– s-a modificat taxa auto, mai varianta triplată a fost redusă cu 33%, în concluzie am rămas cu ea la valori duble fața de iulie 2008. No comment.

– s-a trecut proiectul de buget prin Parlament, cu toată împotriveala din partea PNL. Nenii din coaliție s-au ținut de treabă si au votat la două mâini, au respins mii de amendamente în câteva zile și s-au achitat de datoria lor sfântă de legiuitori. Pot dormi liniștiți de-acu’ încolo.

– s-a completat echipa guvernamentală. Toată lumea “bună” are post prin “structuri”, inclusiv nepoata (de gradul 5, colaterală) și soferul lui nenea Boc.

E de bine, acum putem astepta cu drag venirea primăverii 🙂

Articole similare

2 Comments

  • Reply sorin 1 Martie 2009 at 8:04 pm

    hash, au răsărit ghioceii, însă posturile încă nu s-au compleat chiar 100%.. mai au de completat, stai liniştit. iar bugetul, cu amendamente pnl sau fără, tot o abureală de ochii noştri e, pentru că oricum, indiferent dacă s-ar fi acceptat sau nu amendamentele liberale, tot ar fi rămas nişte cifre şi valori trecute pe hârtie, care nu au nici o treabă cu viaţa reală, şi în care oricum nu se vor încadra.. nu vezi că acum vor să scoată sporurile de la bugetari? păi nu-şi dau seama că nu pot face asta? de exemplu la poliţişti, sporurile sunt mai bine de jumătate din salar.. şi nu ştiu, sincer, cum vrei să îi înjumătăţeşti unui poliţai salariul, întrucât ar însemna să-i înjumătăţeşti nivelul de trai, ceea ce el, evident, nu va accepta, şi va căuta resurse “extrabugetare”.. trăiască şpaga 😛
    Iar guvernarea boc mai are o mare realizare, demnă de laudă : au convins-o pe FIICA lui TATA BĂSE să devină “catindat” la europarlamentare =))

  • Reply hash 2 Martie 2009 at 10:45 am

    😀 – realizări peste realizări 🙂

  • Părerea ta