me hate... politichie

Ai votat PD-L? Ia d-aici mostră de “liberalism-democrat”!

12 Mai 2009

După cum știm cu toții unul din ministerele populate cu “experții” portocalii este ministerul finanțelor. În frunte îl avem pe nea Pogea, iar în eșalonul doi niște personaje de calibrul doameni Grațiela Iordache, încă o demnă reprezentană a “grupului de la Cluj” din jurul domnului Boc.

Via HotNews aflăm că această distinsă doamnă, în calitate de reprezentant al guvernului, a participat la o dezbatere organizată de Camera de Comerț București, dezbatere în timpul căreia a transmis foarte clar poziția ministerului și a partidului pe care-l reprezinta vis-a-vis de mediul de afaceri. În esență, această tovarășă portocalie ne-a explicat tuturor cum stă treaba din punct de vedere al ministerului și, implicit, a PD-L:

1. e foarte bine că aproape 20 000 de firme și-au suspendat activitatea  sau s-au desființat

2. singurul lucru pe care-l știe în calitatea domniei sale de profesor la ASE este că o firmă nu poate funcționa nici o secunda fara profit

3. masina este un lux, firma poate funcționa foarte bine dacă deplasarile se fac cu transportul in comun. 

Aceasta doamna ne demonstreaza care este de fapt viziunea celor pusi sa conduca ministerul finanțelor: rolul lor este acela de perceptori. Pe nimeni nu interesează dacă ai sau n-ai de unde plăti, rolul celor de acolo este de a încasa taxe și de a institui unele noi, cu scopul final de a scoate bani și din piatră seacă. De mult n-am mai văzut atâta aroganță, nesimțire și infatuare într-o persoană aflată într-o funcție înaltă în stat și plătită din banii mei.

In orice caz, recomand articolul de pe Hotnews oricui a votat PD-L-ul în ideea ca acest partid reprezintă dreapta, că vrea sa sprijine clasa de mijloc și să aducă bunăstarea în Romania. Cred că declarațiile acestei țoape investită cu rang și putere sunt mai elocvente decât toate programele de guvernare, mesajele și declarațiile sforăitoare ale colegilor mai buni de gură din partid, în frunte cu trompeta numărul 1 care e încă instalată comod la Cotroceni.

Sper din tot sufletul ca poate în al 12-lea ceas să se deștepte și românașii noștri și să vadă ce podoabe au ajuns să ne conducă și să-i trimită pe acești parveniți portocalii la groapa de gunoi a istoriei!

Articole similare

7 Comments

 • Reply Mogre 13 Mai 2009 at 3:59 am

  Tzoapa chiar e cuvantul potrivit. Atata ca nu stiam ca e tzoapa de cluj … asta ca sa ne mai lmaurim putin cum e si cu ardelenii astia destepti si harnici si frumosi (io fiind din zona, la origine cel putin, sa nu ma acuze vreunu ca tin partea cuiva)

 • Reply hash 13 Mai 2009 at 9:27 am

  Acu’ știi cum e, chiar nu contează că-i din Cluj sau Cuca Măcăii … problema lu’ tanti nu e nici de unde vine, nici cum arată ci la ce porcării dă drumu’ pe goarnă…

 • Reply hash 13 Mai 2009 at 9:45 am

  Mă se pare că țop-gun asta nu e clujeancă, ci deputat de Cluj. Oricum, după cum ziceam mai sus, contează mai puțin de unde vine și mai mult ce aberează.

 • Reply Oana 13 Mai 2009 at 4:58 pm

  Si nu a impuscat-o nimeni pana acum?

 • Reply hash 14 Mai 2009 at 10:44 am

  După cum vezi se pare că nu.

 • Reply sorin 18 Mai 2009 at 7:15 pm

  era un desen animat cu Popeye Marinarul, în care Bluto (ăla mare şi rău) era perceptor..şi semăna destul de bine cu nenea Pogea..am căutat desenul animat destul de mult, dar nu l-am găsit, aşa că îl povestesc pe scurt.. Olive avea un bar.. iar bluto aduce “nota de plată” : “Taxă pentru bere: 20%, Taxă pentru vin : 20%, Taxă pentru wisky : 20%, Taxă pentru scaune : 20%, Taxă pentru TAXĂ : 20%.. Total de plată : 120%”

  Iar tanti e profesoară de economie… iar profesorii aceştia de economie şi drept sunt, în general şi cu excepţiile de rigoare, nişte economişti/jurişti incompetenţi.. ce jurist/economist adevărat şi capail se angajează în universitate pentru un salariu de mizerie (vorbesc de asistenţi, lectori, ..ăia mici, nu de profesorii plini), când poate câştiga de câteva ori mai mult ca profesionist..
  să nu uităm modelul juristului numărul 1 al ţării (Bă…Boc), a cărui primă ordonanţă a fost declarată neconstituţională..

 • Reply hash 19 Mai 2009 at 10:27 am

  :d

 • Părerea ta